+31 615138699

Exposeren

Het is een fair met een internationale uitstraling en dus ook de exposanten. Verrassend en vernieuwend. U exposeert in een luxe omgeving op een locatie met een meerwaarde. Uw aanwezigheid wordt gewaardeerd maar door onze event-reprenstatives, géén must. Voor de bezoekers, een volwaardige gesprekspartner voor uw kunst.

Aan PR en Publiciteit wordt veel en vroegtijdig gedaan waarbij de exposanten in de spotlight worden gezet. U krijgt een pagina in de catalogus en op deze website.

Een luxe paviljoen met een deels transparant dak. Halogene verlichting voor uw werk.

Werkwijze aanmelding. 

U toont uw interesse door u aan te melden. U hoort dan snel onze beslissing. Wij nemen een beslissing o.b.v. uw werk, uw CV en of wij mogelijkheden voor u zien. Een ‘amateur’ heeft gelijke kansen als een ‘professional’. Bent u uitgenodigd, dan is géén sprake van ballotage.

Als het JA is ontvangt u de factuur en het contract. De kosten van deelname zijn Euro 350,00 ex 9% btw, te betalen in twee termijnen. 50% binnen 7 dagen en het restant uiterlijk 1 juni 2019. Betaalt u het gehele bedrag binnen 10 dagen, dan krijgt u 10 % op het volledige bedrag.

Iedereen heeft de beschikking over een vrije wand van 2.50 meter breed en 2,50 hoog, inclusief verlichting. De wanden zijn afgewerkt, strak wit. Boven de wand wordt uw naam vermeld, zodat het van veraf te zien is.

U neemt gratis deel aan de catalogus ( tweetalig) en vooraf hebben wij een event bijeenkomst.

Tijdens de beurs is de organisatie en zijn de event representatives aanwezig die de talen spreken en zich verdiept hebben in uw kunst. Vaak kunstgeschiedenis hebben gestudeerd. Zij kunnen U ondersteunen bij de gesprekken over advies en verkoop.  Hierdoor ‘waakt’ altijd iemand over uw werk.

Voor uw website, ontvangt u een logo en poster.

Uitnodigingen voor de preview en vernissage. Hiervoor hebben wij een layout en kunnen die voorzien van uw naam, kosteloos. U kunt deze per mail verzenden echter aan ‘sommige’ speciale gasten, ook per post.

Voor de vernissage, ontvangt u en uw partner een uitnodiging. Wilt u ‘speciale’ gasten uitnodigen, zij kunnen zich hier aanmelden met als code, uw deelname nummer ( max. 10)

AANMELDEN